Bloemen Export


Ook op het gebied van bloemen export staat Willem Liefting v.o.f. graag voor u klaar. Wanneer het om export gaat, dan zijn er eigenlijk altijd specifieke eisen of bijzondere wensen mee gemoeid. Hier houden wij optimaal rekening mee. Wij kunnen de bloemen en planten exporteren naar diverse landen, zoals België, Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten. Wij zetten onze ruime ervaring en expertise in om elk transport naar behoren te laten verlopen, zodat we altijd kunnen spreken van export op hoog niveau. Uiteraard besteden wij hierin uitzonderlijke aandacht aan de versheid van de bloemen en planten.

Export op hoog niveau
Bij het exporteren van bloemen en planten komt veel kijken. Het gaat immers om producten die goed vers gehouden moeten worden tot zij de bestemming bereiken, en ook daar moeten de producten nog duurzaam en kwalitatief hoogwaardig zijn en blijven voor een goede periode. Om te kunnen garanderen dat de bloemen en planten goed vers en mooi blijven, zorgen wij ervoor dat deze vooraf aan het transport op de juiste wijze worden verpakt. Hierdoor kan het behoud van de optimale kwaliteit en versheid worden gegarandeerd. Wij leveren aan de bloemisterij in Nederland voortdurend verse bloemen en planten, en deze garantie bieden wij ook wanneer het gaat om export.

Goed en voordelig exporteren
Willem Liefting v.o.f. is gevestigd op de bloemenveiling in Aalsmeer. Dit is uiteraard een ideale vestigingsplaats om snel te kunnen handelen met verse bloemen en planten. Echter, het assortiment bestaat uit meer dan enkel (snij)bloemen en planten. Wij bieden onder meer ook accessoires en verpakkingsmaterialen. Uiteraard is het mogelijk ook deze bijproducten te exporteren. U kunt ons altijd naar de mogelijkheden vragen wanneer u interesse heeft in bloemen export. Wij vertellen u graag vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.
Stuur een e-mail naar of neem contact met ons op via het contactformulier.