Onze Werkwijze


De bestellingen van bloemen en planten die Willem Liefting VOF ontvangt worden gekocht op de klok van de bloemenveiling Aalsmeer. Over de klokprijs van de bloemenveiling rekenen wij een vast commissie percentage. In overleg met de klanten staan de bloemen of planten klaar voor vervoer of ze worden door de klanten zelf opgehaald. De minimale afname is 1 blik en wij doen geen verkoop per bos!

Via onze webshop kunt u terecht voor het online inkopen van bloemen of planten. Voor toegang tot onze online bloemenwebshop krijgt u vooraf een inlogcode. Deze kunt u aanvragen door een mail te sturen naar De webshop wordt dagelijks gebruikt door bestaande klanten, zodat ze eenvoudig en snel hun bestellingen voor bloemen en planten kunnen plaatsen.

Naast onze online webshop heeft Willem Liefting VOF altijd een voorraad van verse bloemen in de koelcel, die u kunt bekijken en kopen. Het persoonlijke contact vinden wij erg belangrijk en wij helpen u graag bij het bepalen van uw bloemenassortiment.

Indien gewenst kan Willem Liefting VOF alle verpakkingsmaterialen en andere aanverwante bloemenproducten leveren voor uw bloemenwinkel.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak plannen?
Neem dan contact op!